| 11 Respons Terbuka ]

Nothing to write. But something to express. People say, Selamat Hari Guru, I'm saying, Happy Birthday Ibu.

Walaupun terlambat sehari. Salahkan depa buat program pada hari jadi mak aku. Pergi berenang di Aqaba pula tu. Aku siap snorkelling pula. Biarpun tak lawa pantai dia macam pantai Malaysia. Haha. Kerja nak salahkan orang.

Semalam, hari jadi mak aku. Jadi, siapa-siapa nak SMS ucap, dipersilakanlah.

Mungkin gambar-gambar ini boleh mengekspresikan lagi ucapan aku berbanding tulisan yang aku rasa semakin klise. Picture worth thousands words.

More than words -Extreme-

Sometimes, you don't understand

Mom

bird at lake 2


colours

Comforting

SDC13981


That was the turning point;
That was one lonely night!

The star maker says, "It ain't so bad"
The dream maker's gonna make you mad
The spaceman says, "Everybody look down!
Its all in your mind!"

-Spaceman, The Killers-


Happy Birthday Ibu! ;)

Juga, buat guru-guru (mak aku pun boleh kira guru juga, bukan?) dari guru nursery aku (aku pernah masuk nursery? ha, itu kita tak tahu bak kata Diloz) sampailah ke guru-guru Fisiologi, Anatomy, Organic Chem dan Histology aku. Aku tau korang tak baca. Tapi, takpa. Nak buat senarai nama, panjang sangat. Terima kasih.


Kadang-kadang, terlampau bermain dengan gambar membuatkan kita susah bermain dengan perkataan. Betulkah?

p/s: semua gambar adalah berlatarkan Turki, kecuali gambar burung Swan itu adalah di Tasik Ohrid, Macedonia (FYROM).

11 Respons Terbuka

..blindart.. said... @ May 16, 2009 at 7:00 AM

nice... ska gambo swan tuh...

H a r i z H said... @ May 16, 2009 at 7:44 AM

tq ;)

zulaikha said... @ May 16, 2009 at 8:56 AM

aku sarankan ko cpt2 ah bli dslr..huhu
gmbr sume mntap2 even ko gne kamera cmpact jek pon
kalo dslr tah cmne la agknye....en?haha

bagus2..keep up :D

H a r i z H said... @ May 16, 2009 at 1:50 PM

zul,

hehe. tq2. tp tu ah. mmg aku nak beli, tapi, sini mahal gila. tak padan nak beli, tggu balik msia ah.

Canon 450D+lens 18-55, Malaysia dpt rm2.4k. sini, aku tengok kat Al-Qurem aritu, 800JD. ape kes?

800JD tu boleh beli Canon 450D+lens 18-200 dah. takpun, tambah 100JD lg, boleh beli Canon 500d. haiyo!

Atiqah said... @ May 16, 2009 at 10:40 PM

selamat hari jadi ke mak kau. semoga umur panjang diberkati.

gambar swan tu cantik.
and gambar color tu mesti lebih meriah kalau sharper and langit biru berawan.
hehe.
k, selamat ber-lab histo

H a r i z H said... @ May 17, 2009 at 12:32 AM

color~
us sungguh. memang tak bleh buat apa dah, sebab tu la orang barat tak suka winter. gelap dan suram. masa tu -3 degree tak silap.

arfahadnan said... @ May 17, 2009 at 3:51 PM

nice gambar swan tuh..

zulaikha said... @ May 18, 2009 at 5:43 AM

3njad?

mahal gle nak mati..hoho

bli kt msia je ah cmtuh..lg bek+meyakinkan...haha

H a r i z H said... @ May 22, 2009 at 2:12 AM

arfah,

tq ;)

zul,

haa, klu nak best, p try tanya sendiri, n nilai, bru efek terkejut lebih sikit dr terkejut aku bgtau!

irsha said... @ July 1, 2009 at 5:07 AM

fuck, very nice blog. simple words. simple foto sesedap menjilat jari. bravo

h a r i z, H said... @ July 1, 2009 at 12:04 PM

irsha,

i'm just a beginner. btw, tq

Post a Comment