| 3 Respons Terbuka ]

Dulu-dulu, masa aku kecil, aku ingat, loser saja yang layan drama Melayu. Tak rock kapak orang kata. Tiga hari lepas aku habiskan tengok drama Cinta Sempurna, dua puluh episod di Youtube dalam masa dua hari. Jadi dua hari pun pasal aku mula tengok pukul 10 malam hari pertama dan menghabiskan 10 episod tanpa henti. Memang loser terbesar. Tapi, aku tabik la, sebab tak macam drama-drama Melayu lain. Er, ataupun drama Melayu sudah meningkat kualitinya? Sedang aku sorang saja ketinggalan zaman?

Kemudian, hari ni, aku buka blog Otai, lepas tu dia ada promote cerita Babam Ve Oglum, filem Turki yang bagi aku sangat menarik. Kepada peminat cerita kemasyarakatan, filem ni sangat cemerlang. Berlatarbelakangkan masyarakat petani, ianya sebuah filem sentimental dan sedikit kelakar. Di youtube pun ada.



Kalau malas tengok pun, baca di Wiki sudah.




Ha, pose jangan tak pose. Tak cukup pose, tak cukup raya!




3 Respons Terbuka

miss capricorn said... @ September 16, 2009 at 11:30 AM

nur kasih tgk tak?

JHaZKiTaRo said... @ September 16, 2009 at 12:56 PM

cinta sempurna boring laa hariz.. plot cerita dia sangatlah lemah.. slow pulak tu.. miss satu episod pun takde effect.. aku tgk pun sbb ada nama ustaz hasrizal.. kalau tak, mmg tak pandang pun.. pertama ramadhan & nur kasih berpuluh2 kali lagi best.. gi cari kat youtube/website tv3..

h a r i z, H said... @ September 24, 2009 at 8:31 PM

oh ye ke? adeh aku mane la tengoksangat drama-drama ni. haa, tang plot tu aku setuju lagi-lagi nak last2 tu. cam bodo je. Simple.

Nur Kasih? Baru sekali je tengok. tu pun pasal budak2 duk sibuk kata diorang shooting di Jordan. Poyo mekah.

Post a Comment