| 6 Respons Terbuka ]

Adeh...dah lama saya tidak meng'update' blog. Oleh sebab itu, banyaklah timbul suara yg meminta saya meng'update' blog saya ini. Suara yang paling hebat sekali ialah suara sedara Eszrael yang kerap kali bertanyakan saya ,"Bila nak update blog ni? " , "Apsal tak update blog ni?" dan sebagainya...

Kalau korang tak percaya, korang boleh sahaja tengok di chatbox berbelang-belang di sebelah tu.
Yang ada di situ hanyalah sebahagian sahaja memandangkan ada yang meluahkan rasa ghairah mereka untuk melihat blog ini untuk diupdate melalui Yahoo! Messenger.

Jadi, kepada anda semua, terutama Eszrael a.k.a Ahmad Baihaqi Saharun a.k.a Khosyatullah Al-Haq, bekas Ketua Editor Majalah RESTU, Pengarah MANIS 2007 dan pemilik laman blog Eszrael, maaflah bebanyak.

Jadi, di sini saya menyenairakan sebab2 kenapa saya tidak sempat mengupdate blog saya ini.

1. Sibuk dengan tugasan terakhir kelas KEX saya. Seronok maa....
2. 'Berlatih' untuk bawa kereta sebelum menghadiri test dengan pihak JPJ.
3. Pergi test JPJ. (Seharian duk kat YakinPandu...bapak ahhhh...lepas ni memang dah tak nak pergi daaa..<--dah tak perlu pergi pun, dah lulus lah katakan...haha) 4. Memberi peluang kepada adik saya yang berada di Tingkatan 4 di SBPI Batu Rakit untuk 'bermaharajalela' dengan komputer ini buat sementara waktu di waktu cuti sekolah ini. 5. DAN, YANG PALING UTAMA SEKALI IALAH, SAYA LEBIH BANYAK MENGHABISKAN MASA DENGAN MENGIKUTI PERKEMBANGAN POLITIK TANAH AIR DAN MELIHAT ANALISIS-ANALISIS POLITIK. BILA LAGI? WAKTU INI SAHAJALAH YANG BOLEHNYA...

Jadi, kepada anda yang dua tiga kali mengunjungi laman ini dan tidak melihat sebarang progression pada laman ini, saya ucapkan beribu minta maaf.


*Bai,
haha.....capub gler la ko kali ni ya!


6 Respons Terbuka

ahmad baihaqi Saharun said... @ March 10, 2008 at 3:25 PM

..::ni posting paling bebal pnah aku bace!!::..

harizhazwan said... @ March 10, 2008 at 4:22 PM

paling bebal yg pernah ko bace...tp, x sebebal yg pernah ko tulis...hahahaha (glak smpai pengsan)

ahmad baihaqi Saharun said... @ March 10, 2008 at 10:58 PM

tulisan aku himpunan peringatan kebenaran bukan tulisan memalukan orang..heh

harizhazwan said... @ March 11, 2008 at 11:00 AM

tafsiran thdp sesuatu yg blaku adalah tpulang kpd kita, adakah kita mahu mgambilny secara +ve mahupun -ve. Terserah kpd kita utk melihat sesuatu itu dari sudut pandangn yang mana. Serangan org Mongol ke atas Baghdad sekalipun di katakan oleh Kublai khan bukanlah salah mereka. Tetapi, salah org Islam yg leka dan x memperkukuhkan ketenteraan. Ko pon tau bnd ni Bai! Jd, terserah kpd ko nk tafsir tulisan ak ni sbg ape...

Cmner pon ak harap seorg lelaki spt ko ni sentiasa melihat sesuatu itu sbg +ve.

Educate u're mind, think +ve!

ahmad baihaqi Saharun said... @ March 12, 2008 at 2:03 AM

ahh..yg penting ko da cupubkan name aku..heh...

aku bukan pncapub cam ko..haha..aku keje blakang pentas je..

harizhazwan said... @ March 12, 2008 at 12:33 PM

perghhh...bler masa lak ak ni pencapub cik abang oi...

klu ler ak ni pencapub, satu malaya da knal ak, tau x?

lepak r....

kte nk sruh confident jd tinggi,

slumber suda....

buat x tau jerk,

macho cket...

haha

Post a Comment