| 4 Respons Terbuka ]

Dah lama aku tak merepek kat sini...
ingat nak bukak hari ni nak merepek gak...
tapi, xde idea sebab tengah buat assignment....

Jadi, aku ingin meng"quote" kata-kata ayah aku yang sangat make sense pada aku buat masa ni, harap boleh dikongsi bersama

"Ramai orang yang pandai dan cerdik di dalam dunia ini, tetapi apa yang mnembuatkan mereka gagal ialah apabila mereka silap dalam membuat pilihan. Dan ramai juga mereka yang kurang pandainya, tetepi mereka berjaya apabila mereka tepat dalam membuat pilihan."

Sekian. Terima kasih.

p/s: Mahu merepek, tetapi bertukar merapu.



Type rest of the post here

4 Respons Terbuka

anas_AF said... @ July 3, 2008 at 5:27 AM

aku phamm.....
xpela...
motivasi lanjut ada di http://paradoxanas.blogspot.com
haha..iklan pulak...
road taken or not...
i think already taken...

HarizHazwan said... @ July 3, 2008 at 5:35 AM

aha...
senangnya ajar orang pandai ni...

-syaima~ said... @ July 4, 2008 at 3:22 AM

seryesly..
what this???
but welcome back to the blog world!

H2 said... @ July 4, 2008 at 3:45 AM

seryesly,
what's u'r question anyway???
hehe..

Post a Comment