| 7 Respons Terbuka ]

Semalam aku testing terjemah blog Hembusan dari Bahasa Melayu ke Bahasa Inggeris, tapi menggunakan platform Bahasa Indonesia.

Terus, aku terjumpa nama baru untuk salah seorang pemimpin negara berbangsa Cina. Moh usha.


Serius, jangan tanya aku apa yang Abang Google ni tak puas hati dengan Lim Kit Siang. Sekali lagi, aku tak tahu, ok?


Oh ya, dan lagi satu, post ini tidak mempunyai maksud tersirat seperti yang selalunya. Dan, sedikit pesanan, kamu kalau tidak tahu berfikir lebih mendalam, jangan sibuk nak kutuk orang, ya? Kalau tidak tahu mencari makna tersirat, jangan sibuk nak kata karangan darjah satu, ya? Hehe. No offence =)

7 Respons Terbuka

Tawel Sensei said... @ December 21, 2008 at 6:49 AM

Salam. Aduh ada pula orang yang rajin terjemah blog saya tu. Hehe :)

Eh tengok selebriti #10: Siti Nurhaliza --> Vanessa strangest?

Tempat pelancongan #1: Terengganu --> Huddersfield?

Hehe sudah aneh dan pelik!

P.S. Tak semak ke terlalu banyak toolbars?

H2 said... @ December 21, 2008 at 12:00 PM

salam...
heheh, saja nak tahu kualiti abang google nih...

aah, perh, bapak geli nama baru Siti,
dan, bila pula Terengganu berada di UK, kan?

ishh...


p.s, ag senang kot...

H2 said... @ December 21, 2008 at 12:06 PM

dan, errr,
en tawel, follow blog saya?
owh, satu phargaan yang besar saya kira...

heh, segan betul, btw, terima kasih. =)

aQila Aini said... @ December 21, 2008 at 6:22 PM

ahak ahak! lawak lak bila aku tengok tu.. muahahahahhaha~

uhh.. ada ke sape2 cakap entri kau macam karangan darjah satu? fuh fuh fuh...

H2 said... @ December 21, 2008 at 9:15 PM

>>aqila,

yup, jom gelak! hahah

err, xde cakap sebegitu, tapi,
ada cakap macam tu...
kesian bukan dgn mereka???

aQila Aini said... @ December 22, 2008 at 4:50 AM

huih, ada ke cakap macam tu? takpe la hariz, maafkan mereka. masih belum mengerti lagi. mungkin masih tidak faham lagi. hikhikhik..

:)

H2 said... @ December 22, 2008 at 12:16 PM

tu ah.kesian bukan? badan besar, otak besar, pemikiran kecik, kan?
heheh...

Post a Comment