| 4 Respons Terbuka ]

Mari sini aku bagi gambar-gambar pendahuluan kepada engkau orang.

nostril?
Ohrid, Macedonia

Fly away
Buyukada, Princess Island, Istanbul, Turkey

old is gold
Tasik Ohrid, Ohrid, Macedonia

Working until dying
Sofia, Bulgaria

Cukup lah dulu, ok? Kita sambung pula esok lusa. Bai. Eceh.

4 Respons Terbuka

hudasaffry said... @ February 19, 2009 at 12:53 PM

serius ckp
kamera ko giler cool weyh
tabik springg kat tuan die
=)

H2 said... @ February 19, 2009 at 2:35 PM

>>huda

kamera aku cool?
ish kamera murah je. digital camera je. SAMSUNG L100.

ala, ini pun gambar2 yg sikit2 je elok. yg len sampah je.

Atiqah said... @ February 19, 2009 at 11:12 PM

aslmwbt
i'm lower than a noob in this area, so here goes.
really liked the contrast in the sofia, bulgaria picture.
bold orange versus graying sky. nice one. maybe i'd like it better if the sky is bluer, but i'm no complaining here.

oh. and gambar bot itu cantik. tapi undescribable.

H a r i z H said... @ February 19, 2009 at 11:23 PM

>>atiqah

wslmbt

owh good to here that. erm, kre composition warna perlu dimantapkan lagi la ni? ok. iAllah.

yang gambar bot tu rasa cam cerita segalanya berkenaan dengan Tasik Ohrid. Traditionality [ade ke word ni?] masih terjaga. Banyak bende2 lama macam old town disamping dengan bot2 mahal background kepada gambar.

Warna dia cantik macam the colours of Ohrid, full of charming, dikelilingi bukit, nampak snow di puncak bukit, air yg jernih, preserved old town, ada tempat2 bersejarah, banyak sangat-sangat burung. Erm, tu je la kot.

Panjang gila description gambar ni. Macam promot Ohrid lak. Heh.

Post a Comment