| 9 Respons Terbuka ]

Beberapa lagi gambar pilihan secara rambang sepanjang perjalanan aku selama 21 hari. Kualiti gambar rendah saja. Maklaumlah, jurugambar cabuk dan kamera murah saja, SAMSUNG L100



perspective
Sebatang lampu di sebelah miniatur Jambatan Bosphorus.
Miniaturk, Istanbul, Turkey. Saja cuba B&W.

old wagon in a rainy day
Sebuah Volkswagen tersadai di hari hujan.
Antakya, Turkey.

Most rushing while some waiting. That's life.
Abang Guard dan manusia beramai-ramai keluar dari Topkapı Palace berlatarbelakangkan Sultanahmet Camii a.k.a Masjid Biru.
Sultanahmet, Istanbul, Turkey.

Brotherhood
Wayar berselirat, rumah lama dan lelaki di beranda berlatarbelakangkan gunung Galicicha.
Ohrid, Republik Macedonia.


Lagi gambar di Flickr aku.

9 Respons Terbuka

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said... @ February 19, 2009 at 4:51 PM

very nice pics! ada penceritaan dalam gambar ko nih. bleh jd photojournalism neh..well done bro!

H2 said... @ February 19, 2009 at 6:04 PM

>>bro lotfi

tq.tapi, org terer mcm hg je boleh baca. tak sume boleh. ameen, iAllah.

Liyana said... @ February 19, 2009 at 7:23 PM

aku suke pic yang masjid ngan wayar tuh...lawa...

ngeh3...ni gne camera biasa pn dh lawa mcam nih, kalau gne camera power msti lgi mntap gmbarnye~

H a r i z H said... @ February 19, 2009 at 7:50 PM

>>liyana

ish, 1 dalam 1000 je tu

Atiqah said... @ February 19, 2009 at 11:19 PM

again, gmbr yg cantik.
amat suka gambar volks orange tu. striking against background yg suram.
a lot of speculations/stories can be bud off from that pic.

and gmbr wayar tu. quite brings out the perkembangan in masyrakat. i mean, what i see is a modernizing community. and despite the far off mount, it stood out.

thanks for the share, hariz.

H a r i z H said... @ February 19, 2009 at 11:27 PM

>>atiqah

heh. tq.

wah, bleh jadi pengkritik gambar yang bagus ni. baru best ada pemerhati gambar macam ni. bukan sekadar melihat gambar, tapi menggambarkan gambar. hehe.

my name is afandi said... @ February 20, 2009 at 7:12 PM

mana muka mu?
tak lengkap r gambo tuh...

H a r i z H said... @ February 20, 2009 at 7:43 PM

>> your name still adib

haha. da rindu kat aku ka?

nanti2 aku upload lain masa.

sakura_heart said... @ February 21, 2009 at 2:11 PM

hariz...
gambar unique...
btw,alhamdulilah la da kamera..
drpd yg xde ni ha...
serius tgk gambar,bile la ak lak nk g sane...
and volkswagen tu cantek!oren...

Post a Comment