| 3 Respons Terbuka ]

sambungan;

aku malas menaip. malas berblog-blog. Lu tengok gambar duk diam-diam sudah.


I want!
Gambar ini salah letak aparture dan shutter speed. Overexposure. Memang silap habis, tapi, aku rasa macam ok juga. Ada bokeh gitu. Eh, tak malu puji gambar sendiri. Tak edit pun. Tapi, kalau kau orang rasa buruk, kutuklah. Aku buat tak tahu je.


DSC_0160
Waseem cari baju untuk awek dia

DSC_0161
"Huduh ah sume!"-Waseem

Jangan cari bini lain!
Mamnu3 3an bahatha ghayyir zau5ah, nati Waseem pulah ddeghah hidung, bia sapa cabut. -Waseem
Bahasa Terengganu+Arab Bantai 112 bermaksud "Jangan cari bini lain, nanti Waseem pulas hidung sampai tercabut". (Khidmat masyarakat ini dibawakan khas oleh Waseem dan Hariz ditujukan kepada kaum lelaki. Eh, ke perempuan boleh cari bini lain juga? Kalau boleh, masuk sekalilah!)



Post ini aku set waktu publish. Malas nak layan. Tengok gambar diam-diam eh?

3 Respons Terbuka

cikdoktorfalsafah said... @ July 4, 2009 at 7:35 AM

ohh
dia sangat comel alrite :)
bak sini
mahu cium pipi tembam itu.
huhu

^_^

h a r i z, H said... @ July 4, 2009 at 2:55 PM

tapi, ssah nak cubit, sebab dia hyperaktif dan x reti duk diam.

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said... @ July 6, 2009 at 1:45 AM

macam aku kenal budak tuh.

Post a Comment