| 3 Respons Terbuka ]

Ini siri kedua terpaksa update. Baik, malas cakap banyak ini hari. Nak berphotoshop pun malas la jugak pinjam komputer orang (dah memang aku ni pemalas orangnya). Transfer-transfer gambar lagi. Ingat nak try juga sedas-dua. Tambah skil. Tapi, itu lain kali lah ye. Lain kali tu bila, ha, itu kita tak tahu. Bai.

IMG_3103
bila ajal tiba, memang tak boleh lari. pasal tali kuning dan pakcik ladang ada.

IMG_3298
(nak buat motion blur. tapi tak jadi dan ini jelah pun yang terbaik aku dapat. tripod bawak gi ladang, tapi simpan dalam kereta. haih..)

IMG_3213
nama dia Arabi. betul, aku tak tipu.

IMG_3020
bersungguh-sungguh

IMG_2995
aku edit sikit gambar ni. tapi macam bodoh je aku tengok.

IMG_3057
kelas anatomi




3 Respons Terbuka

joegrimjow said... @ December 2, 2009 at 1:59 AM

xjumpa yg disembelih

emma songall said... @ December 2, 2009 at 2:43 AM

urgh.
gmbr last tue mmg agak xthan tgk.

h a r i z, H said... @ December 2, 2009 at 4:09 PM

huh joe?
tu ado 3 ekor bbiri reboh tu? btw, lpas ni byok agi gambar...

emma,
haha. lepak la...saja edit nk bagi nmpk geli. klu real life, doc kena tgok lg teruk...

Post a Comment