| 16 Respons Terbuka ]

Iklan dari pihak penulis dan pengurus.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ramai yang bising (padahal tiga orang je, Aiman, Liyana dan Faqih) apasal la lama sangat konstruksinya blog aku ni. Mari sini aku nak bagitahu. Tak de maknanya pon "pengumuman" tu. Aku dah delete dah pun. Aku simpan benda tu melekat pada skrin blog aku sampai 4 hb. Padahal, benda tu sepatutnya ada sehari je. Hari aku tulis posting tu. Lepas tu? tak de maknanya. Saja, malas nak masuk dashboard dan delete. Baru orang tak bising aku tak update blog. Wakaka. Ok.Iklan tamat.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayat pertama terkeluar. Merepeknya. Ayat seterusnya, sape la yang terlebih kreatif tapi salah guna reka kerja tag mengetag ni. Ayat ketiga. Ok, cool bro. Ayat keempat. Alamak, fikir-fikir balik, ni sama dengan konsep english journal yang selalunya budak-budak kelas aku dan 507 buat, atas arahan Miss Lin dan Miss Lini. Ok, proceed.

Ni, Abang Bash, menge"tag" aku. Tanya pasal hadiah. Ok, aku jawab. Tapi bang, kalau dah tanya ni, saya nak tau, salah satu tertunai oleh yang bertanya. Haha. Here my answers are.


LIST OUT THE TOP 5 PRESENTS YOU WISH FOR:

1. BMW E60 5 Series/Mercedes-Benz CLS 55 AMG
2. Sony DSLR
Camera
3. Laptop
4. Tiket menonton perlawanan Chelsea vs MU di Moscow final Liga Juara-Juara dan tiket pergi balik beserta penginapan di Moscow (Kalau taknak yang ni, UEFA di Switzerland pun layannn)
5. Menunaikan keinginan-keinginan aku di atas. :P


LIST OUT THE REASONS FOR YOUR CHOICES:

1. Sangat macho dan smart pada mata aku. Gaya pemanduan sejati. Haha.
2. Minat lama aku muncul balik.Tapi, kali ni, hadir dengan unsur ala-ala pro gitu sket.
3. Aku pun tak tahu sebabnya. Entahlah.
4. Aku tengah demam sekarang ni. Demam bola. Harap-harap boleh jadi ubat demam.
5. Pasal aku terfikir, siapalah yang kaya banget nak bagi aku semua ni.Dan, yang paling penting, aku tak tahu nak isi apa dah dalam ruang kosong tu.;P


THE PERSON WHO TAGG-ED YOU IS

Bro Bash http://bashrie.blogspot.com/


5 IMPRESSIONS OF HIM/HER:

1. Sporting
2. Friendly
3. Klaka gitu sket
4. Misteri.Haks3x (cam terer bangat dalam benda2x horror ni)
5.Beriman dan bertaqwa (alaaa...xkisas ler katakannnn.Hak3x)


MOST MEMORABLE THINGS HE/SHE HAS DONE FOR YOU:

Menge"tag"aku. Hikhikhik(tiru gaya dia glak :p)

MOST LOVED INVENTION

Hrmmmm....tak tahu nak cakap yang mana satu nih...time inovasi sains kat dungun tu kot yang project microbial tu kot, tak pun Robot aku yang ada kat KISAS sekarang ni.Entah hidup lagi ke dah meninggal robot tu.

WHAT DO YOU DESPISE THE MOST:

Manusia yang taksub akan kejumudan diri sendiri. Yang taksub yang jumud (nada lagu M.Naseer "yang tulus yang halus" ker apetah).


6 PEOPLE YOU WANNA TAG:

1. Faqih Aqili a.k.a fiQ a.k.a semut_savana a.k.a Best Student SKK 2007
2. Ammar Rosli, roommate aku 2 tahun,D103!
3. Ammar Faris, KP floor aku masa form 4 merangkap jiran bilik aku (yang bapak bersepah) merangkap teammate robotic team 2006 merangkap sifoo interview aku (perghhh, panjangnya status-ko buat bila dah habeh exam je la ek)
4. Ahmad Baihaqi Saharun, KE Restu (mag KISAS) yang blognya dah berkulat dan berulat.Haha.(weh, ni aku bagi task ni, buat jangan tak buat)
5.Fikri Indra, teammate aku robotic team 06 merangkap budak terer English
6.Shamirul, adik angkat Dr. Sheikh Muszaphar (aku kasi ko peluang untuk merapu, jadi, merapulah sepuas-puasnya)


p/s:Buat abang Bash, ok. soalan abang saya dah jawab. Permintaan saya, bila abang nak "jawab"?.Haha. Untuk semua, yang bertanya dah ada, yang menunaikannya, belum ada sukarela. Nak isi tempat kosong jadi sukarela? Mana-mana satu pun boleh. Haha. Bapak kejam aku ni. :P


16 Respons Terbuka

Liyana said... @ May 7, 2008 at 4:54 PM

huh..tag ak???...cet...sbar ni.....


nway i also want a CAMERA!!!huh..tgh kmpul duit nih...sbar2...skit ag...

HarizHazwan said... @ May 7, 2008 at 5:29 PM

eh eh eh...
cik liyana...
sabar eh...
ak sdg buat sler ni...
esk lusa siap r kot...
bkn per,
ak ni x reti sgt nk cerita kat org psl diri ak...
nk crite kat diri sdiri pon ssah...
ishhh, kompleks bangat ak nih -_-"
dlm ke"simple"an ak wujud kekompleksan...:D

anas_AF said... @ May 8, 2008 at 4:20 AM

harizhazwan to anas n fiq: weh faqih, ak tag ko...g blog ak skang...

xtag aku pun..just wondering...

HarizHazwan said... @ May 8, 2008 at 5:05 AM

alamk aiii...
tgok balik,
ape yg kt atas tu...
ak da wat pmbetulan kan?
silap antar ler...
ok2x,
nnt len kli lak ak tag ko...
x yah merajuk

BasH said... @ May 8, 2008 at 7:20 AM

wahahaha ko nak kena sepak ngn aku ke...

semua yg ko wish.. gila bapak nak bankrapkan aku...lain la mintak blanja tiket wayang ka..mampu gak aku..

apapun tq sbb sudi jawab tag aku..

fastaqim kama umirta..ewahhh...

HarizHazwan said... @ May 8, 2008 at 7:40 AM

to bro bash:
kih3x...
laaa...x tau la plak nk bg btul2x...
haha...
da tny sgt, sy gtau la the top 5...
org len x nk bg pon, sy nk bg sdiri esok2x...klu org len nk bg, silakan...keh3x...

nak belanja tgok wayang? Sy layannn je ape org mau kasik, xde la nk wish hapepon...klu nk wish tu r dy...hehe

nk tgok wayang bler???hikhikhik

Liyana said... @ May 8, 2008 at 10:20 PM

huuuu~~~
ko ni sgt ske bersalsafah la...ak rse ko ptut amik cos len la...huhuhuh...amik cos philosophy..blajr psal flsafah2 stu dnie..hua33...

HarizHazwan said... @ May 9, 2008 at 4:51 AM

keh3x...
pernah terfikir,
tp, x pernah nk isi...
so, masa da xde,
kna amek spm skali lg la dlu,
bru bleh...
keh3x...
(aku xnk msuk matrix!)

*SiRibenMerah said... @ May 9, 2008 at 5:35 AM

salam kenal..
amboihhh..
mintak bmw tuh...
kalo dpt jgn lupe bwk saya pusing2 g jenjalan yek..
ahaks =P

HarizHazwan said... @ May 11, 2008 at 6:41 AM

slm kenal jugak...
keh3x...
tajuk yg spatutny,
assets targeted,
haha...
tp, da ade org tag,
kunun2 nk bg hadiah,
so, gtau r dy...
haha...
okeh,
pusing jejalan keliling kete,
tgok2x kete...
keh3x...

fathiyyah said... @ May 11, 2008 at 3:25 PM

alaaa,nnt nk fly,dpt la semua hadiah tu..konpemnyaaa...

tapi akak dah fly pun,kamera blom dpt lagi.. *sigh..hehe

HarizHazwan said... @ May 11, 2008 at 4:31 PM

to k. fathiyyah...

adehhh...
parents sy bknny jutawan pon nk
bg sejibik BMW....
kamera?
alaaa...
bli la sendre...
bknke duit jpa ade kasik ker????
ag stu,
tiket ke moscow tuh,
sper nk bg????
cpat sket klu anda bmurah hati....

zatynordin said... @ May 12, 2008 at 6:25 PM

nombor dua dan empat saya berminat.
berminat nak jelaa,
bukan berminat nak bg.
haha.

THeTHouGHTs said... @ May 17, 2008 at 4:17 AM

ak masih tak paham maksud tag... yg aku paham tagging mcm mase main kejar2, ha yg tu phmlah aku.

oit hon, smpi sini kau ekk

HarizHazwan said... @ May 17, 2008 at 4:55 AM

to zatynordin:
oooo....
ok2...
tp malangny saya x bminat nk bg...
haha

to fikri indra:
alaaaa....
snang cerita,
ko copy suma balik soklan2 yg ak buat tu n have u're own answer....
okeh?

ahmad baihaqi Saharun said... @ May 17, 2008 at 8:22 AM

t la kalau aku de blog sal personal things..aku tak masukkan personal things kat blog eszrael tuh

Post a Comment