| 8 Respons Terbuka ]

Sempena dengan cuti Hari Raya Aidiladha, saya cuba memanfaatkan masa yang ada dengan sebaik-baiknya.

Oleh itu, saya cuba melakukan apa yang telah lama saya tidak lakukan.

Cuba teka.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Sebelum anda menjawab, baik saya jawab.

Memuaskan diri dengan hobi lama, iaitu bermain FIFA World Cup 2006. Dan, saya baru sahaja menamatkan permainan secara rali panjang ini. Baiklah, sila berhenti menggelakkan saya dengan mengatakan saya kolot dan ketinggalan zaman. Anda pasti akan terkejut dan berhenti menggelakkan saya jika saya katakan, "Ouh, dem!". Setelah lama bakat semulajadi tidak diasah dan ditinggalkan begitu sahaja, tahap professional itu saya dapat rasakan amat sukar untuk menang. Hah, terkejut bukan? Sila tutup mulut ketika terkejut. Harap maklum.


Benar, saya tidak pernah dapat menggugat kedudukan Muhammad bin Jaafar [oh mad, aku capabkan ko] [dan juga abang saya] dalam permainan ini, tetapi, adalah silap kamu mencabar saya. [Baca;dulu-dulu].


Kini, barulah saya dapat rasakan apa yang selama ini dirasai oleh Jurulatih-jurulatih skuad Bola Sepak Malaysia. Huh! geleng-geleng kepala masih tidak percaya akan kemampuan diri pada ketika ini dan berazam untuk mengalahkan Juara Dunia PC Game EA Sport Fifa World Cup 2006.

8 Respons Terbuka

aQila Aini said... @ December 5, 2008 at 4:27 AM

hahahaha!

uhhhh.. aku tak pernah lepas main fifa tu, mungkin nak main sesuatu game perlukan bakat, dan aku tak de bakat itu.

:P

H2 said... @ December 5, 2008 at 7:55 AM

>>aqila

haha!

ya, memerlukan bakat yg smulajadi.ko baik tingkatkan bakat memasak, ye?
heheh.

aQila Aini said... @ December 8, 2008 at 11:53 AM

ceyh,

bakat itu,

sedang digilapkan ye?

bluwek!

haha!

H2 said... @ December 8, 2008 at 11:59 AM

>>aqila

maaf tersilap kena.

oh ya?

bagus bagus.

ada bakat jadi bibik.

hrmm, sungguh.

sebulan brape ya?

haha.

:p

aQila Aini said... @ December 8, 2008 at 12:01 PM

huish, upahnya mahal tau?

bukan senang nak suruh aQila ni jadi bibik.

argh, kalau aku cakapkan pada kau pun, belum tentu kau dapat bayar upah aku.

muahahaha~

H2 said... @ December 8, 2008 at 12:07 PM

bkn senang=kurangnya kesenangan.

kurangnya kesenangan=kurangnya kualiti.

mahal+kurangnya kualiti?

uh, x berbaloi. baiklah. maaf.saya rejek cik ounya proposal.

next [memanggil calon bibik yg lain utk sesi assesment].

:p

aQila Aini said... @ December 8, 2008 at 12:07 PM

eeeiiiii... kau manipulate statement!

uhhhh!!!!!

jahat jahat jahat!

H2 said... @ December 8, 2008 at 2:02 PM

erk...

mana ada.

aku hanya menggunakan pemahaman aku di dalam bahasa dan matematik.

dan, juga logik.

tak betul ke?

err..

saya tahu cik sedih tak dpt kerja. tapi, maaf, jgn wat mogok kt sini.
dan juga join mogok naik harga rumah bukanlah tindakan yg bijak. heh ;p

Post a Comment