| 4 Respons Terbuka ]

Lupa nak tulis di bawah, dalam ketika Recip Tayyip Erdogan (cara baca: Rejip Tayyib Erdoghan) disambut di seluruh dunia atas kelantangannya mengutuk İsrael, pada hari yang sama, kami tiba di Turki dan beberapa hari kemudiannya, kami berselisih dengannya di kawasan Sultanahmet, di mana terletaknya Masjid Biru, Aya Sofia dan Topkapı Palace. Itu sememangnya satu pengalaman yang menarik.

4 Respons Terbuka

aQila Aini said... @ February 4, 2009 at 5:47 PM

ok, itu best!

Haq Mohaidin said... @ February 4, 2009 at 9:09 PM

aku mau jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wey, honestly aku tgh tunggu ko komen post baru aku psal erdogan jgak. n thx 4 the pronounciation! kalau ko x gtaw, smpai mati aku ingt sebut gaye melayu

KaaMyL KamPungGirL said... @ February 4, 2009 at 9:30 PM

huahua..selama ni duk sebut resip kot.. :P

huu. nak gi turki jugak ;(

H2 said... @ February 7, 2009 at 1:42 AM

aQila

kan?

Haq

wah, kalau mcm 2, beli tket flight skang meh turki. n sori 4 the post la. aku on vacation la. paham2 la yek?

Kameelah

haa. tulah, bahasa turki c tuh bnyinya macam J. nak dtg turki? kan uk byk low fare tuk dtg turki skali? meh r aku tungg. heh

n sori 4 copying stail balas komen. cam cool je

Post a Comment