| 8 Respons Terbuka ]

1st sem break travelling collage

Winter Break 2009 Travel Siri 2 telah keluar!!! (gaya iklan nak gempak)

Baru saja kemaskini. Memang aku pelajar cemerlang. Waktu-waktu peperiksaan juga nak hapdet. Tapi, gambar akan ditambah kemudian dan mungkin juga infon-info sekali. Jadi, anda dipersilakan membaca sekarang, dan gambar akan ditambah dari semasa ke semasa. Sila ke travelog aku.

Bai.

8 Respons Terbuka

joegrimjow said... @ June 7, 2009 at 3:43 AM

tak cemerlang lagi camni ni
hheee

kene update panjang2
baru cemerlang
lalaala~

Dr. Syaimaa' Ahmad m.b.b.s said... @ June 7, 2009 at 8:46 AM

wooah~
pakai perkataan aku tuu..
hapdet!

cilok2
bayar r wang hakcipta royalti

h a r i z, H said... @ June 7, 2009 at 1:04 PM

joe,

da panjang apa travelog tu? bukan apa, semalam tengok ocean 13 sbb tu kena tangguh updet. wat pendek2 je.


syaimaa' mbbs,

ha? perkataan ko? seriesli? apsal aku tak tiru dari ko tapi orang len? aiseh..!

[sakuradila] said... @ June 8, 2009 at 4:04 PM

haha..
iklan je dh sweet cun giler gamba..
bile la nk smpi sane lak..

h a r i z, H said... @ June 8, 2009 at 6:33 PM

iklan dan gambar adalah hakcipta terpelihara pengeblog. hahaha.

wénkt said... @ June 9, 2009 at 5:53 AM

tulis2 pjg2 skit
nak baca ni

kt jordan smp biler?
nk pgi sana

h a r i z, H said... @ June 9, 2009 at 5:58 AM

tulis panjang takut ramai yg tak nak baca. dan, sekarang ni tengah exam final sem ni. hhe.

skang baru 1st year, ada lagi 5 tahun, insyaAllah sebelum grad. nak datang? dialu2kan. ;)

JHaZKiTaRo said... @ June 26, 2009 at 3:08 PM

eh.. wenkt?? ade jugak kat sini ko.. nak gi jordan lagi?? hahah.. ngade..

Post a Comment